Vissza
Beach Fesztiválon már két színpaddal, kempinggel, több mint 30 DJ-vel, koncertekkel, fellépőkkel, extra dekorációval, új helyszínekkel és számos sporteseménnyel várunk benneteket. Idén egy 0. nappal már indul a buli, amit Csütörtök, Péntek és Szombat este is zenés események követnek. A nappali aktivitások pedig Csütörtöktől Vasárnapig, reggeltől estig tartanak majd.
Napközben lágy zene és lazulás mellett, Surf és SUP versenyek, vízi sportbemutatók zajlanak, majd kora este a Beach Party veszi kezdetét. Az Arénában idén is koncertekkel kezdünk, majd utána hazai és nemzetközileg elismert “EDM” DJ-k veszik át az irányítást. A kis színpad előtt pedig a lazább, bulizósabb a hazai ritmusokat kedvelők is jól szórakozhatnak majd. A bulizás az úszó vízi helyszínen, az éjszakai fürdőzés a kivilágított vízterületen továbbra is megengedett lesz, a kempingben pedig akár az egész hétvégédet is eltöltheted!
Indítsuk ismét együtt a nyarat júniusban a Beach Fesztivállal Balatonfűzfőn!
Balatonfűzfő Sirály sétány
http://beachfeszt.hu/
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás