Vissza
Szálláshelyünk a nyugodt pihenés biztosítására, valamint a szabadidő aktív eltöltésére fekteti a hangúlyt, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak városunkból.
Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális információkat tekintheti meg.
Szálláshelyünk a kellemes pihenés és kikapcsolódás, valamint a szabadidő aktív eltöltésének kínálatával, és különböző szolgáltatásaival várja az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú vendégeink kényelmének biztosítása tiszta, nyugodt környezetben.
A Fűzfőgyártelepen található SPORTSZÁLLÓ füves futballpályájával, kosárlabdapályájával, a közeli teniszpályákkal a sportos életmódot kedvelők ideális szálláshelye, közvetlenül a Városi Stadion területén. Különösen ajánljuk gyerekprogramok, osztálykirándulások, sport- és edzőtáborok helyszíneként. Jó „támaszpontja” lehet a mellette található Uszodában tartott edzéseknek, valamint gyalog- és kerékpártúráknak.
A Sportszálló belső parkolóban biztonságban tudhatja járművét, mérete lehetővé teszi, hogy itt buszokkal is tudjanak parkolni.
A Sportszálló minden irányból könnyen megközelíthető, a buszpályaudvar két percre található.
Egész évben nyitva tartó Sportszállónkat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Városgondnoksága üzemelteti.
A Sportszálló besorolása: " B" kategóriás gyermek- és ifjúsági tábor.
www.sportszallo-balatonfuzfo.webnode.hu/

A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás