Vissza
Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország legnagyobb hullámfürdője, és gyönyörű panoráma a Balatonra.
Kaland kicsiknek és nagyobbaknak, családosoknak. Rossz idő esetén is remek kikapcsolódási lehetőség, éjszakai bulik.
Hihetetlenül jó árak az Annagora Aquaparkban! Új típusú jegyek: olcsó strandjegyek és külön csúszdajegyek a 12 attraktív felnőtt csúszdához. Rossz időben is jó program! Fűtött medencék (óriás hullámmedence, wellness- és gyermekmedencék – utóbbiak 3 gyermekcsúszdával, játékelemekkel).
Kombinált jegy az élményparkban. Az egy főre szóló korlátlan csúszdahasználatra és a park valamennyi fürdőszolgáltatásának igénybevételére jogosító belépő a felnőtteknek hatezer forintba, míg a 140 cm alatti gyermekeknek négyezer forintba kerül. A jegyek a napi nyitva tartás idejére érvényesek, azaz reggel 9-től hajnali 1-ig. Az éjszakai kombinált jegy, amely este hét óra utáni belépéssel érvényes fejenként 3500 forintba kerül.
Nyitva tartás: június 12. - augusztus 31. Naponta 9-19 óráig, július 3-tól augusztus 22-ig pénteken és szombaton 9-től éjjel 1-ig.

www.annagora.com
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás