Vissza
Az egykori Angolkertben található a bemelegítő és erősítő eszközöket tartalmazó kamaszoknak illetve felnőtteknek készült játszótér. Kötélpálya, kétféle nagy hinta, pingpong asztalok várják az idelátogatókat. A város tüdejének is nevezett Kiserdőben az idősebbek regenerációs kertje, az erdei tornapálya, a madár megfigyelő helyek szomszédságában áll a hagyományostól eltérő játszótér.
A területen kerékpártárolókat, padokat, sakk asztalokat is elhelyeztek.
A parkban pihenőterek, ivó kutak, túraútvonalak, tanösvény is várja az idelátogatókat.
A Balatonfüred központi részén, a csaknem 9,5 hektáros területen elterülő, a balatoni fürdővárosok egyetlen történeti értékű közparkja a Kiserdő. A védett természeti terület Balatonfüred több mint 200 éves kultúrtörténeti értéke. A savanyúvíz források köré 1780-ban telepített Tölgyest a levéltári források Angolkertnek nevezik. Itt találhatók a közadakozásból 1831-ben felépült dunántúli, első magyar nyelvű kőszínház oszlopmaradványai.
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás