Vissza
A Balaton első, 18 lyukú, nemzetközi szinten is minősített ugyanakkor a kedvtelésből sportolókat is szívesen fogadó golfpályája.
Tihany szomszédságában, csodálatos balatoni panorámával várja a golf iránt érdeklődő vagy már golfozó vendégeket a klub.
A balatonudvari golf klub eltökélt szándéka, hogy a kiváló minőség mellett, kedvezményes árakkal és ajánlatokkal várja a Balaton környéki golfozni vágyókat is. Ennek eredményeképp egyre több vállalat tartja golfozással egybekötött ügyféltalálkozóit a Royal Balaton Golf szolgáltatásait igénybe véve.
A sportolás mellett a gyönyörű táj, a hatalmas, napos, terasz és a finom balatoni borokat kínáló büfé is a vendégek rendelkezésére áll.
A klub gyermekek és felnőttek számára egyaránt biztosítja az elméleti illetve gyakorlati oktatást, egyszeri 9 pályaszakaszos játékot, pályaalkalmassági vizsgát, valamint egy hivatalos szabálykönyvet.
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás