Vissza
Egész éven át, időjárástól függetlenül térítésmentesen látogatható a Koloska-völgyben létesített vadaspark. A hangulatos park természetes környezetben mutatja be az ország vadfajainak egy részét, és lehetővé teszi megfigyelésüket. Jó kis program szezonon innen és túl.
A 2,2 hektáros terület nyolc vadfajnak, a gímszarvasnak, a dámszarvasnak, a muflonnak, az őznek, a fürjnek, a fogolynak, a fácánnak és a tőkésrécének ad otthont, mellettük a terület rovar- és növényvilága is említésre méltó. Több magasles áll a vadasparkban, innen igazán megnyerő kép tárul a látogatók elé, szinte belátni az egész Koloska-völgyet. A pihenőpadokkal ellátott létesítmény minden nap 08-18 óra között látogatható, kitűnő kirándulási lehetőséget kínálva.
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében lévő, védett természeti terület, része a Natura 2000 hálózatnak. A látogatók az ajánlott útvonalat követve több vadfajjal ismerkedhetnek meg, az állatokról ismertető szöveg is olvasható.
Az állatbemutatótól nem messze tanösvény és tornapálya is található.
Nyitva tartás: minden nap 8-18 óra között látogatható.
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás