Vissza
A festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, 130 000 négyzetméteren várja vendégeit a Balaton part legnagyobb konferencia és szállás kapacitásával, hatalmas wellness szigetével a szálloda. Az üdülőközpont igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozók számára.
A hotel családbarát filozófiájának köszönhetően a gyerekek minden korosztálya megtalálja magának a megfelelő szórakozást. A képzett animátorok által működtetett gyerekklubok korcsoportos kreatív és sportfoglalkozásokat valamint egyéb szórakoztató programokat kínálnak kicsiknek, nagyoknak.
A gyógy és wellness központ balatoni panorámás uszodával, gyógyvizes élménymedencével, pezsgőfürdőkkel, gőzfürdővel, több féle szaunával, fittness teremmel rendelkezik. Számos masszázs, gyógytorna, hidro- és elektroterápiás kezelés, pakolás és kiegészítő terápia igénybevételére van mód.
Akadálymentesített szobák, panorámás apartmanok, hangulatos bungalók, egy helyen.
Egész évben nyitva.

http://clubtihany.hu/
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás