Vissza
Vendégházunk Balatonfüreden, a Móricz Zsigmond utcában található, ahonnan a strand mintegy 15, a Tagore sétány pedig tíz perces sétával elérhető.
Panziónkat 2000. májusában nyitottuk meg, összesen 10 klímás szobával, 26 férőhellyel. Nyolc franciaágyas és kettő családi szobánk van, amelyek szükség esetén pótágyazhatók.
Mozgáskorlátozott vendégekre is gondoltunk a földszinten lévő kettő szobánkkal, amelyek a felszereltségüknél fogva, lehetőséget adnak a nyaralásra, pihenésre.
A vendégek kényelmét szolgálja a kertben kialakított 8 m x 4 m-es fűthető medence, napozóágyakkal és napernyőkkel. A főzési lehetőséget az emeleten kialakított vendégkonyha biztosítja. Az autók részére a ház udvarán nyújtunk zárt parkolási lehetőséget (minden szobához egy kapu távirányítót adunk). Családias hangulatú panziónkban megpróbálunk olyan atmoszférát teremteni, ahol minden vendég jól érzi magát és szívesen visszatér hozzánk.
Egész évben nyitva.

www.goldhaus.co.hu
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás