Vissza

Tihanyi Családi Szabadidő Park. A Belső-tó mellett található az étterem, ahol a család apraja-nagyja megtalálhatja a maga szórakozását. A gyerekeket a játszótéren a homokozó, gémes hinta, kötél csúszda várja. A kellemes időtöltést a pince teszi teljessé, ahol zsíros kenyeret, palacsinta különlegességeket, a szabadtéri kemencében készült tartalmas ételeket vagy éppen babgulyást szolgálnak fel. Az ételek mellé a tihanyi régióban készített levendula- és pitypangszörpöt, házi készítésű bodza- és málnaszörpöt, valamint a környékbeli szőlőhegyeken termelt borokat kínálják.
Reggelire rántottát, vörösborban főtt kolbászt készítenek, a nyári idényben pedig szervezett ízes hétvégén további különlegességek kerülnek az asztalra, mint például a kemencés római lecsó, mákos guba vagy a máglyarakás.
Akiknek mindez nem elég, gyönyörködhetnek a páratlan tájban, ücsöröghetnek a Belső-tó semmivel nem összehasonlítható környezetében.

Nyitva tartás: áprilistól-októberig.

A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
2017-ben támogatónk
Legfrissebb hírek
Facebook közösségünk
Időjárás